Kulak Kanatan Güvercin Performansı (Popstar 2018)

sanmarino sanmarino diyor ki;
Popstar 2018 yarışmacılarından Kadir Bayram'ın, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Güvercin" adlı şarkıyı kötü yorumlaması ağır eleştirildi.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: kadir bayram popstar bülent ersoy armağan çağlayan can bonomo deniz seki osmantan erkır
2 23 Mayıs 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • tash
    tash 23 Mayıs 2018 - 23:02olm izlerken ben de baya saydim ama videonun sonunda benden daha pis gomduler. acidim cocuga. en son orkestra sefi bile gomdu. toprak atin ustune tam olsun bari.
    +28
  • klarnetolsun
    klarnetolsun 23 Mayıs 2018 - 23:064 tane muptezel o.çu da jüri diye koymuşlar performans boktan jüri boktan program boktan kanal boktan amk bunu izleyeni skiyim
    +25

Tüm Yorumlar

  • buvideoyayorumyapmak
    buvideoyayorumyapmak 26 Mayıs 2018 - 10:0401:53 armağan bu ne diyor ya yerin dibine girdim sanki bana diyor ya :(
    • omarotman
      omarotman 25 Mayıs 2018 - 03:29arkadaş ben niye böyleyim adam söyledi bağırdı çığırdı yırtındı ben burda utandım amk izlerken bana ne oluyorsa bırak adam utansın.
      +1
      • felinna
        felinna 24 Mayıs 2018 - 21:372:09 bu hal ne aq
        +2
        • vandalist
          vandalist 24 Mayıs 2018 - 18:41osman tan “durun açıklayabilirim” diye atıldı ama orkestra şefi “bunun neyini açıklayacan aq” dercesine araya girip izin vermedi
          +1
          • daniska
            daniska 24 Mayıs 2018 - 12:20olum Çocuğun dört tane kaşı var ve hepsi senkronize
            • hoshi no ojisama
              hoshi no ojisama 24 Mayıs 2018 - 11:38ben de arabada falan şarkı söylerken müziğin sesini kısılınca böyle oluyorum
              +2
              • reytinghamdi
                reytinghamdi 24 Mayıs 2018 - 11:26Ben bu çocuğu biliyorum aslında kendi tarzı güzel ama bu şarkı da sıçmış.
                +1
                • yarrakgibiadamm
                  yarrakgibiadamm 24 Mayıs 2018 - 11:09kardeş o cırtlak sesinle senin neyine şarkı söylemek aq? bu insanlardaki altını dolduramadıkları bomboş özgüvene bayılıyorum aq.
                  +6
                  • cincibirgazoz
                    cincibirgazoz 24 Mayıs 2018 - 09:25Alla alla ben beğendim lan çocukta öyle gömülecek bi ses yok ya da bende müzik kulağı yok bilemedim =)
                    -1
                    • viaport
                      viaport 24 Mayıs 2018 - 08:59Çocukta ses var aslında ama yanlış tondan söylemiş.
                      +9
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...