Şanslı Damat Mutsuz Gelin

8.928 izlenme - 13 Ağustos 2018
ByCilekeS ByCilekeS diyor ki;
Özbekistan'da gerçekleşen düğünde sırada pasta kesmek var. Pastayı geline eliyle yediren damat gayet mutlu ama düğünün en başından beri somurtan gelin pastayı iğrenir bir şekilde zar zor indiriyor mideye. Vee sırada yüzükler var.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: şanlı damat mutsuz gelin mutsuz gelin pasta kesmek yüzük özbekistan

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • lightning80
    lightning80 13 Ağustos 2018 - 08:22Piç Hamsi reise mutluluklar diliyoruz
    +14
  • hakkıbulut
    hakkıbulut 13 Ağustos 2018 - 01:30cüce diye karı sikmesin mi kıskanç ipneler.
    +8

Tüm Yorumlar

  • kediperi
    kediperi 14 Ağustos 2018 - 01:33harbi ben diyorum bu adam kim, meğerse piç hamsici reis'miş :D
    +1
    • jepjesur
      jepjesur 13 Ağustos 2018 - 23:20- ben bu işi anlamadım dayı,,ilik gibi hatunlarin yanında çekirge götü gibi adamlar dolaşıyor
      +1
      • ruzname
        ruzname 13 Ağustos 2018 - 19:23para icin olsa kadin yine de mutlu olurdu sonucta istedigini elde etmis.fakat kadin cok mutsuz aile baskisi mi ne
        +2
        • capedcrusader
          capedcrusader 13 Ağustos 2018 - 19:00Özbekistan olmasına şaşırmadım. Kadın eski kons ya da eskorttur, gold digger falandır. Özbekleri bilen bilir.
          +2
          • fuanteina
            fuanteina 13 Ağustos 2018 - 18:55kadın için nasıl bir trajediyse liveleak de yayınlamışlar videoyu
            +4
            • forsworn
              forsworn 13 Ağustos 2018 - 17:35sanırım ben de evlendiğim zaman böyle bir tablo ortaya çıkacak lakin ben o adam kadar şanslı olmayabilirim
              +2
              • arkadin
                arkadin 13 Ağustos 2018 - 16:20@frankel1988 kadın da satmasın kendini.
                +1
                • westxx
                  westxx 13 Ağustos 2018 - 16:18bunda bir hikaye vardır muhakkak
                  abi zengin mi acaba?
                  aile baskısı mı?
                  kız iftiraya kurban mı gitti?
                  +3
                  • jeanrenoo
                    jeanrenoo 13 Ağustos 2018 - 11:22çirkin hobbitle elf'i evlendirmişler. neden mutlu olsun ?
                    +2
                    • lanbeyefendi
                      lanbeyefendi 13 Ağustos 2018 - 10:28pastayı tutarken çatal kullanmayı deneyebilirsiniz
                      +3
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...