20 Bin Lira Bulup Sahibinden Azar Yemek

mkyb mkyb diyor ki;
Abimiz yerde bulduğu 20.000 lira parayı sahibine geri vermek istemiş fakat paranın gerçek sahibi olduğunu anlamak için poşette kaç para var diye sormuş. Sahibi heyacandan miktarı yanlış söyleyince birbirlerine girmişler.
Kategori: Haber
sitene ekle
Etiketler: para yerde para bulmak helal para yirmi bin lira
0 03 Eylül 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • xeniusian
    xeniusian 03 Eylül 2018 - 16:39zodiac botumla denizde açılmıştım baktım şişme naylon bi bot suda gidiyor, dümen kırdım gidip aldım sahilde plajda birilerinindir nası olsa dönünce veririm diye. nese çapa attım yüzdüm daldım vs sonra sahile dödüm sahilde bi aile yarı bele kadar suya girmiş bana el kol yapıyor iyi dedim bari sahipleri burdaymış ana vibneler bana hesap soruyor botu almışım niye beklemişim vs lan dedim almasam yunan adalarına varacak bi dedim teşekkür etmeyi bilin sinirli sinirli teşekkür ettiler. Altımda 30 bin liralık zodyak bot var napıyim sizin 30 liralık bim botunu aq. Bu millet hain.
    Geçende hastanenin acilinde bekliyorum gece hastamızı sevk etcez başka hastaneye geceleyin. baktım bi araba geldi canhıraş adamın birine sokmuşlar köküne kadar sallamayı adamın içinde adam zaten adrenalin panik halinde yanındakiler bağrıyo çağrıyo öldü etti diye tepinip zıplıyolar gititm yanlarına dedim sakin olun adamı panik yapmayısaınlar adrenalin şov zaten adam ymeiş bıçağı aq bana saldırcaklar sen kimsiin kimsin zart zurt iyi dedim gebersin. baktım geçenlerde elemanın biri yerde yatıyo başında kimse yok. dedim geberisin amk bana ne ilgilenmedim bile döünşte baktım insnalar toplanmış başına vs.
    Son olarak a101 de kasiyer kız para üstünü verdiğim 100 tl yi de ekleyip geri verdi abicim dedim fazla verdin 60 tl vericektin 140 tl verdin nese kız anc aidrak etti falan kasadan hesap düşmeler mi ararsın iptaller mi tam 45 dk sürdü mübala etmiyorum dedim bi daha söylemem ben dedim böyle bişeyi umrumda olmaz haberiniz olsun dedim. Geçenlerde migrosta oldu benzeri paramı alıp gttim amk bişe sölemedim. cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıya döşeli sdktimin yerinde. Bayramda denizde herifin biri boğluyodu anasının amına gitmiş yüzme de bilmiyo, kuzen seslendi bana kurtaralım zart zurt dedim sktir et kurtarırlar sonra kuzen gitti kurtardı öküzsün falan diyo dedim adamı kurtardın adam gelip bi teşekkkür ettimi hayır dedi. iyi dedim seni boğmamış bi ara boğuluyodum dedi. iyi dedim amk keşke boğulsaydın kurtardığın için bi teşekkür bile etmeyen adam artık sen ölünc e 2 tane çocuğuan bakardı dedim doğru diyosun diyo doğru diyom tabi skim
    +37
  • kenankonan
    kenankonan 03 Eylül 2018 - 14:51Virme virmee. Lan adama teşekkür etmen gerekirken hanzo gibi bağırıyosun dayı.
    +19

Tüm Yorumlar

  • macaron1
    macaron1 04 Eylül 2018 - 23:16ben bu para bulup verenleri hiç anlamıyorum amk ben vermem. kaybetmeseymiş.
    • thedirector
      thedirector 04 Eylül 2018 - 00:03aklınızda olsun yerden çöp bile bulsanız çaktırmadan götürün polise teslim edin onlar gerekeni yapar yoksa böyle orospu çocuklarıyla muhattap olursunuz.
      • witchdash
        witchdash 03 Eylül 2018 - 20:46MALUM PARTİ :D
        -1
        • heheha
          heheha 03 Eylül 2018 - 19:27amina koydugum gerizekalisi
          +2
          • lpgliufo
            lpgliufo 03 Eylül 2018 - 18:40Çomar ne anlar iyilikten
            +3
            • kenafir
              kenafir 03 Eylül 2018 - 18:21anasını sikeyim sahibini ararsam direk karı kızla yerim o günün akşamı. tipini siktiğime bak sığır evladı hem 20lira parayı düşürmüş hem de bulup getirene yükseliyor at sikine konmuş beyaz kelebek
              +1
              • moneytalks
                moneytalks 03 Eylül 2018 - 17:25ne iyi adamlar var yav. şahsen abim bile olsa vermezdim
                +4
                • gtr35
                  gtr35 03 Eylül 2018 - 17:06amcık agzından köpük çıkıyor tesekkur et piç
                  +5
                  • hummell
                    hummell 03 Eylül 2018 - 16:59Hepimiz her gün şu güzel özlü sözü yaşıyoruzdur: "Deveye diken insana siken yararmış"
                    +5
                    • xeniusian
                      xeniusian 03 Eylül 2018 - 16:39zodiac botumla denizde açılmıştım baktım şişme naylon bi bot suda gidiyor, dümen kırdım gidip aldım sahilde plajda birilerinindir nası olsa dönünce veririm diye. nese çapa attım yüzdüm daldım vs sonra sahile dödüm sahilde bi aile yarı bele kadar suya girmiş bana el kol yapıyor iyi dedim bari sahipleri burdaymış ana vibneler bana hesap soruyor botu almışım niye beklemişim vs lan dedim almasam yunan adalarına varacak bi dedim teşekkür etmeyi bilin sinirli sinirli teşekkür ettiler. Altımda 30 bin liralık zodyak bot var napıyim sizin 30 liralık bim botunu aq. Bu millet hain.
                      Geçende hastanenin acilinde bekliyorum gece hastamızı sevk etcez başka hastaneye geceleyin. baktım bi araba geldi canhıraş adamın birine sokmuşlar köküne kadar sallamayı adamın içinde adam zaten adrenalin panik halinde yanındakiler bağrıyo çağrıyo öldü etti diye tepinip zıplıyolar gititm yanlarına dedim sakin olun adamı panik yapmayısaınlar adrenalin şov zaten adam ymeiş bıçağı aq bana saldırcaklar sen kimsiin kimsin zart zurt iyi dedim gebersin. baktım geçenlerde elemanın biri yerde yatıyo başında kimse yok. dedim geberisin amk bana ne ilgilenmedim bile döünşte baktım insnalar toplanmış başına vs.
                      Son olarak a101 de kasiyer kız para üstünü verdiğim 100 tl yi de ekleyip geri verdi abicim dedim fazla verdin 60 tl vericektin 140 tl verdin nese kız anc aidrak etti falan kasadan hesap düşmeler mi ararsın iptaller mi tam 45 dk sürdü mübala etmiyorum dedim bi daha söylemem ben dedim böyle bişeyi umrumda olmaz haberiniz olsun dedim. Geçenlerde migrosta oldu benzeri paramı alıp gttim amk bişe sölemedim. cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıya döşeli sdktimin yerinde. Bayramda denizde herifin biri boğluyodu anasının amına gitmiş yüzme de bilmiyo, kuzen seslendi bana kurtaralım zart zurt dedim sktir et kurtarırlar sonra kuzen gitti kurtardı öküzsün falan diyo dedim adamı kurtardın adam gelip bi teşekkkür ettimi hayır dedi. iyi dedim seni boğmamış bi ara boğuluyodum dedi. iyi dedim amk keşke boğulsaydın kurtardığın için bi teşekkür bile etmeyen adam artık sen ölünc e 2 tane çocuğuan bakardı dedim doğru diyosun diyo doğru diyom tabi skim
                      +37
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...