Bu içerik erotik, argo vb. rahatsız olabileceğin unsurlar barındırıyor olabilir.
Yine de devam etmek istiyor musun?

Göğüs Altından Dizine Kadar Dövme Yaptıran Naz Mila

17.997 izlenme - 07 Ekim 2018
nefer35medya nefer35medya diyor ki;
Yaptığı her paylaşımıyla adından söz ettirmeyi başaran gelin adayı Naz Mila, göğüs altından dizine kadar yaptırdığı dövmesiyle viral oldu
Kategori: +18
sitene ekle
Etiketler: vücud tanrı dövme azeri gelin adayı naz mila

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Necromayhem
    Necromayhem 07 Ekim 2018 - 15:38Ramazan yerinde duramıyo çok keyifli büyük ihtimal para artı sikişe anlaştılar ondan bu heyecan,amk eskortu
    +25
  • stanly
    stanly 07 Ekim 2018 - 15:37Dövmede yazan I can judge single god with my wrong and wrongs
    Yanlışımla ve yanlışlarımla bekar bir tanrıyı yargılıyabilirim
    +18

Tüm Yorumlar

  • ciğerkebabı
    ciğerkebabı 22 Nisan 2020 - 13:16sana bişey göstercem gögüsden dize kadar al bunu alamazsmısın :)
    • Katates Pızartması
      Katates Pızartması 08 Ekim 2018 - 16:42Kızı da mektebe yazdırın. Orospu olacaksa da okumuş orospu olsun.
      +1
      • viaport
        viaport 08 Ekim 2018 - 10:20Gündem olmak için geçici dövme filan yaptırmıştır.
        Eğer bu dövme gerçekse büyük cehalet.

        Only God can judge me with my truths and mistakes, gibi bir şeyler olmalı idi.

        Bu haliyle "Yanlışlarımla ve yanlışlarla tek tanrıyı ben yargılarım" olmuş.
        • osmozz
          osmozz 08 Ekim 2018 - 08:53kız sen naaaaptın yaw...:-)))
          • osmozz
            osmozz 08 Ekim 2018 - 01:20Arkadaşlar, şaka olduğunu söyleyin bana...bu kadar büyük çeviri hatası dehşet verici. rezil ötesi, ve traji komik AMK
            • fffako
              fffako 07 Ekim 2018 - 23:58orospu ingilizcesi bu kadar oluyor işte
              +5
              • akhyls
                akhyls 07 Ekim 2018 - 19:44@seksmania kardeşim yerli ve milli motor demişsin de kız Azeri.
                • saatitakipeden
                  saatitakipeden 07 Ekim 2018 - 19:25Ramazan diye dövmeci mi olur amk
                  +9
                  • donkulotvandam
                    donkulotvandam 07 Ekim 2018 - 17:24şimdi dövmeden dolayı fiyatları katlamıştır bu.
                    • sakınekleme1
                      sakınekleme1 07 Ekim 2018 - 17:22qehpe
                      +16

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...