Babam ve Oğlum - Eski Sevgili ile Buluşma

1.671 izlenme - 25 Ekim 2018
davidsilva davidsilva diyor ki;
- Oğlanlardan birinin adını Sadık koyam dedim. Mehmet anlar da kızar diye korktum. Caner koyduk adını. Ama ben içimden hep Sadık derim ona, bunu bilesin.
- Birgül, affettin di mi beni?
- Affettim tabii ya Sadık. Affetmez mi insan?
Kategori: Film
sitene ekle
Etiketler: babam ve Oğlum Çağan Irmak Çetin Tekindor Fikret Kuşkan dram
27

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • 2run
    2run 25 Ekim 2018 - 21:14Aynı evin içerisinde 8 ay tek kelime konuşmadığım babamla bu film sayesinde barışmıştım. çok iyi hatırlıyorum gece saat 3 filandı izledim sabaha kadar babamın uyanmasını beklemiştim. 3 de film bitti babam sabah 9 da uyandı.. kahvaltıya kalktı.. hatalı olduğu halde gittim ellerini öptüm ve barıştım. o günden sonra babam vefat edene kadar ne ben ne babam hiç kavga etmedik. bu filmin benim için önemi budur.
    +34
  • sercanzb
    sercanzb 25 Ekim 2018 - 19:05şu filmi her izlediğimde içim burkuluyor.yutkunamıyorum
    +23

Tüm Yorumlar

  • burayk
    burayk 27 Ekim 2018 - 21:57mehmet ben senin yanındayım kardeşim
    +1
    • malatti
      malatti 26 Ekim 2018 - 11:08hep çocukluğum aklıma gelir...
      +1
      • beyourself
        beyourself 26 Ekim 2018 - 05:42hangi sahnesi olursa olsun bu filmi ne zaman gorsem izlesem duysam bambaska yerlere alir goturur beni hayatim boyunca hungur hungur anira anira aglatan tek seydir bu film
        +1
        • sahin t
          sahin t 26 Ekim 2018 - 01:53Evanthia Reboutsika - Bir Başka Gün.
          +1
          • zombiephilia
            zombiephilia 26 Ekim 2018 - 01:32Film büyülü. Her seferinde böyle etkiler mi yoksa?
            • minor
              minor 26 Ekim 2018 - 00:21alkışladım tabi ya. alkışlamaz mı insan
              +8
              • memelikama
                memelikama 25 Ekim 2018 - 21:59ulan kendini tut tut nereye kadar.
                +4
                • braindll
                  braindll 25 Ekim 2018 - 21:51Türk aile yapısında Bir Baba vardır birde Baba sıfatı ile ailesinin, evlatlarının başına bela olan şerefsizler vardır
                  filimde ki baba küs olsa bile oğlunu yetiştirmek için uğraşmış babalık yapmış ama adı üstünde filim
                  +2
                  • 2run
                    2run 25 Ekim 2018 - 21:14Aynı evin içerisinde 8 ay tek kelime konuşmadığım babamla bu film sayesinde barışmıştım. çok iyi hatırlıyorum gece saat 3 filandı izledim sabaha kadar babamın uyanmasını beklemiştim. 3 de film bitti babam sabah 9 da uyandı.. kahvaltıya kalktı.. hatalı olduğu halde gittim ellerini öptüm ve barıştım. o günden sonra babam vefat edene kadar ne ben ne babam hiç kavga etmedik. bu filmin benim için önemi budur.
                    +34
                    • alexius
                      alexius 25 Ekim 2018 - 20:11iğrenç lan insanın karısı alttan altta başkasını sevmemeli hala oha be iğrenç . Filmin büyüsüne kapılmayın mehmetin yerinde olsanız ne yaparsınız . O kadar mı modernleştiniz lan
                      +15
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...