Muhammed Ali vs Jerry Quarry II

nart nart diyor ki;
Bir başka Muhammed Ali efsane maçı. Jerry Quarry'i de helal olsun ne dayak yedi de yıkılmadı.
Kategori: Spor
sitene ekle
Etiketler: Muhammed Ali Jerry Quarry Boxing Legend boks
10 12 Aralık 2018
Yorumlar
Yorum Yaz

Tüm Yorumlar

  • ay2771233808
    ay2771233808 13 Aralık 2018 - 01:07şu adamlarfan 1 tane yumruk yesem fonda beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar calardi..
    +1
    • beyn
      beyn 12 Aralık 2018 - 23:27onu bunu bilmem de bu adam türkiye'de yaşayıp askerliği reddedip türkiye'nin ne işi var afrin'de dese vatan haini ilan edilirdi. sırf müslüman diye türk insanı bayılıyor ama.
      • simsar59
        simsar59 12 Aralık 2018 - 16:09adamı resmen patates etti amk çocu da şam şeytanı gibi yıkılmadı gitti gerçi muhammed ali onu nakavt etmek isteseydi hiç süphesiz ederdi orasıda ayrı bi konu der noktyayı koyarım arkadaş.
        +1
        • aklimgitti
          aklimgitti 12 Aralık 2018 - 13:41“I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark” yani diyorki ali abimiz “ O kadar hızlıyım ki geçen gece otel odasında ışıkları söndürdüm ve yatağa girdiğimde oda daha karanlık olmamıştı.” varın siz dusunun kendine guvenini farkindaligini vs.
          +1
          • benimadimcemil
            benimadimcemil 12 Aralık 2018 - 11:07simdi bana abidik gubidik cikisanlar olacak. ama ben muhalefetim bu boks isine. bu spor falan degil. insanlar birbirini dovsun biz de bu pornografiden zevk alalim diye yaptirdiklari bir spor. bunun para getirisi olmasa heralde ergenler bile iki dayak yedikten sonra der ki ben ne yapiyorum.

            bu isin yayilmasinda da maalesef kutsallastirilan m.ali'nin payi cok. sacma sapan bir zaferdir ezilmis kitle icin boks zaferi. ama iste bu kitle de kendini bir yerde iyi hissetsin diye ortaya surmusler. m.ali bana bu goruntulerde bile torpilli gibi gorunuyor. adam vurmuyor adeta. ha vursa yine dayagini yer tabi. ama olay gercekci gelmiyor. mizansen demek istiyorum.

            arkadaslar, boyle islerle gaza geliyorsaniz, hatta her gaza geldiginizde iyi tamam da bunun yarin bana faydasi ne olacak diye oturup bir dusunun. kiz arkadasini doven adam dovsen ne dovmesen ne. iddaa'ya son parasini basan adam kazansan bile yine bir gun kendini son parani basarken bulacaksin iste. cikin soyle dongulerden kafayi kaldirin.
            +6
            • RoshaN
              RoshaN 12 Aralık 2018 - 09:30Düşen yada kendinden geçen rakibine asla vurmazdı. Çok büyük sporcuydu çook
              +2
              • MasarMasa
                MasarMasa 12 Aralık 2018 - 06:56izlerken havlu attım
                +2
                • inanabilenateyiz
                  inanabilenateyiz 12 Aralık 2018 - 02:26Gercekten profesyonel bi boksorle kavga ettiniz mi? Veya bi sokak kavgasina deng geldinizmi bilmem ama. Olum harbi cok pis dovuyorlar yav
                  +4
                  • delidumrul46
                    delidumrul46 12 Aralık 2018 - 01:40Allah rahmet eylesin Ali abimiz efsane boksördü. Ama şu alay edeceğim diye yediği haybeden yumruklar boks sonrasını hayatını çok zorlaştırdı. Yediği yumrukların yüzde 50'sini gereksiz yedi adam. Burda da adamı resmen itin götüne sokmuş.
                    +7
                    © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...