Pink Floyd - Hey You

piranha piranha diyor ki;
Efsane grup Pink Floyd'un insanı sağlam biçimde sarsıp kendine gelmesini sağlayan şarkısıdır "Hey You". Verdiği mesajlar kallavidir fakat grupla ilintili olan "The Wall" filminde kullanılmayışı şahsımı cüzi miktarda üzmüştür.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: pink floyd hey you the wall
17 22 Ekim 2010
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • Üst devre
    Üst devre 18 Mayıs 2012 - 00:03"Open your heart, i'm coming home"dan ötesi varsa o da son sözlerdir: "together we stand, divided we fall"
    +4
  • Murat131
    Murat131 09 Ağustos 2011 - 18:43"adamı kalbini sken şarkılar" TOP10 listesinde ilk sıralarda.yıllandıkça üst sıralara çıkmakta.
    +3

Tüm Yorumlar

  • BrianClough
    BrianClough 08 Mayıs 2013 - 04:28her kafam güzel olduğunda dinliyorum Dua Date dolayaımı bilmiyorum ;)))
    +1
    • Üst devre
      Üst devre 18 Mayıs 2012 - 00:03"Open your heart, i'm coming home"dan ötesi varsa o da son sözlerdir: "together we stand, divided we fall"
      +4
      • longlive80s
        longlive80s 11 Ocak 2012 - 23:35open your heart, i'm coming home!
        • yulvadi3xiri
          yulvadi3xiri 23 Eylül 2011 - 22:45"open your heart,,im coming home.." dan sonra soloya girer ya gilmour,,ya ben neyse bişey demiyorum..müziğe odaklanalım hacılar..
          +2
          • Murat131
            Murat131 09 Ağustos 2011 - 18:43"adamı kalbini sken şarkılar" TOP10 listesinde ilk sıralarda.yıllandıkça üst sıralara çıkmakta.
            +3
            • salvador
              salvador 20 Aralık 2010 - 23:39Pink Floyd... Tanrı'nın sesi
              +1
              • bqra
                bqra 26 Kasım 2010 - 01:18bugün gittiğim due date (git başımdan) filminde, vatandaşlar arabada ot içerken arkafondaki şarkı. saatlerdir arıyorum buralara kadar geldim işte.
                +1
                • aşırtma bir vuruş
                  aşırtma bir vuruş 10 Kasım 2010 - 02:32dünyada müziğin ulaştığı son noktadır pink floyd kanımca.. eğer müziğin bir tanrısı varsa o kesinlikle pink floyd..
                  +1
                  • glgem
                    glgem 25 Ekim 2010 - 13:31şarkı kabusum oldu ben kaçtıkça o kovalıyor.ama her karşılaştığımda aynı buruk hissi veriyor, derin nefesler alıp yutkunmama sebep bir şarkı.hey u...
                    +1
                    • Makrihori
                      Makrihori 24 Ekim 2010 - 13:37open your heart, i'm coming home diyor abi, var mı ötesi?
                      +2
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...