Melis Fis - Biladerim İçin (Piyano Versiyonu)

2.222 izlenme - 25 Nisan 2019
atgafası atgafası diyor ki;
Türk rap müziğinin yükselen isimleri arasına kısa süre içerisinde ismini yazdırmayı başaran Ben Fero'nun Biraderim İçin parçasını Melis Fis isimli bu kızdan dinliyoruz.
Kategori: Müzik
sitene ekle
Etiketler: Melis Fis Ben Fero rap müzik biraderim için müzk dinle

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • trakya
    trakya 25 Nisan 2019 - 11:31Melis Fis kim?
    Ben Fero kim?
    +9
  • kingfu
    kingfu 25 Nisan 2019 - 10:51en azından oradını burasını açmadan söylemiş
    +6

Tüm Yorumlar

  • trakya
    trakya 27 Nisan 2019 - 16:24@serhan736 sende her sike muhalefet olma timindensin sanırım. Yeni nesil şarkıcıları bilmiyorum da dinlemiyorum da amk
    • starney
      starney 25 Nisan 2019 - 20:10@kingfu tamam da ne söylemiş amk bi bok anlaşılmıyor
      • osurtanboga
        osurtanboga 25 Nisan 2019 - 18:20Adam heceleyerek milyonları kazandı sizin ben zevkinize sokayım
        -1
        • tash
          tash 25 Nisan 2019 - 17:53Sesin guzel, tinisi cok hos. Guzel guzel de piyano caliyosun, klas bi muzik aleti.. Ama gelmis bu emegini, sesini boyle aptalca bi sarki icin harciyosun.. Yazik ne diyim..
          +4
          • CreMaToRiuM
            CreMaToRiuM 25 Nisan 2019 - 15:20Ben de yakın zamanda öğrendim bu Ben feroyu. Şarkı sözleri o kadar boş ve saçma ki hani insan bunu yapabilmek için ekstra çaba harcamalı. Sanki sözlüğü açıp rastgele kelimelere parmağını koymuş, sonra bunları birbirine ekleyip şarkı sözü yazmış.

            Bakın mesela ben de aynı şekilde şarkı sözü yazayım :

            At, yelek, küllük, baca, takım, falan, para, selam, ibret, pipi, çamur, kasa .....

            Aralara da bi takım özne ve yüklem serpiştirince şarkı oluyo işte
            • malatti
              malatti 25 Nisan 2019 - 14:46kusura bakmayın ama bunu dinleyenin müzik zevkine sokayım.
              • batudemirci
                batudemirci 25 Nisan 2019 - 13:18@serhan736, popüler diye her şeyi dinlemez ki insanlar. şahsen ben tanımıyorum. sago da hiç dinlemedim, ceza da. sadece adlarını bilirim mesela.
                +1
                • Ericc
                  Ericc 25 Nisan 2019 - 12:18ben fero sevmem ama kız çok iyi söylemiş kızı dinlerim.
                  +6
                  • serhan736
                    serhan736 25 Nisan 2019 - 12:13hiçbir siki beğenmeme timi gelmiş gene arkadaş bende tanımıyorum bu müzisyen kızı fakat ben fero kim demek için kafeste yaşıyo olman lazım adam spotify en çok dinlenenlerde top ten de 8 şarkısı var. fanboy değilim çok sıkı bir sago hayranıydım fakat bunları karşılaştırmak çok saçma
                    +1
                    • trakya
                      trakya 25 Nisan 2019 - 11:31Melis Fis kim?
                      Ben Fero kim?
                      +9
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...