Açıklamasıyla Beyin Yakan Dayı

atgafası atgafası diyor ki;
Bankta oturan genç yanındaki dayıya sokak hayvanları hakkında ne düşünüyorsun diye bir soru sormuş. Sormaz olsaymış.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: Dayı
0 31 Mayıs 2019
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hakkıbulut
    hakkıbulut 31 Mayıs 2019 - 02:11gece saldırıyorlar medeni ülkelerdeki gibi hepsi toplanıp itlaf edilmeli sokakta köpek olmaz dedi nesini anlamadınız a.q.
    +15
  • TekyolPuyol
    TekyolPuyol 31 Mayıs 2019 - 02:40basarili bir belagat ama bir “su borcuuu anaadin mi elektrik borcu anaadin mi.evet bole oldu.evet” dayi degil.
    +7

Tüm Yorumlar

  • asianlover
    asianlover 01 Haziran 2019 - 00:30hangi partiye oy verdiğini tartışmayaya gerek yok bence :D
    -1
    • Teromania
      Teromania 31 Mayıs 2019 - 16:59Hakkı bu köpekler bir sanamı saldırıyor AMK
      +2
      • 123asd123
        123asd123 31 Mayıs 2019 - 13:53bu dayı yine okumamış diye atfettiğimiz sınıfta. ben okumuş olan biliyorum aynen böyle konuşuyor. bir de ısrarcı.
        +1
        • hoshi no ojisama
          hoshi no ojisama 31 Mayıs 2019 - 10:24evet doğru dedikten sonra piçler ne makara yapıp eğlenmiştir :)))) ahh gençlik yıllarım 10 gün kemiksiz gülerdim bu olaya, şimdi 4 gün falan ancak gülerim sanırım
          • obafemi
            obafemi 31 Mayıs 2019 - 07:13lan şu adam kendine tecavüz eder ak öyle cahil
            +4
            • TekyolPuyol
              TekyolPuyol 31 Mayıs 2019 - 02:40basarili bir belagat ama bir “su borcuuu anaadin mi elektrik borcu anaadin mi.evet bole oldu.evet” dayi degil.
              +7
              • hakkıbulut
                hakkıbulut 31 Mayıs 2019 - 02:11gece saldırıyorlar medeni ülkelerdeki gibi hepsi toplanıp itlaf edilmeli sokakta köpek olmaz dedi nesini anlamadınız a.q.
                +15
                • kaliteliyorum
                  kaliteliyorum 31 Mayıs 2019 - 01:38adam haklı
                  +3
                  • mese679
                    mese679 31 Mayıs 2019 - 01:28sokak hayvanı videolarının vazgeçilmezi hakkıbulut nickli üye arkadaş bu dayı
                    +3
                    • hanzo.adam
                      hanzo.adam 31 Mayıs 2019 - 01:25Siri daha iyi konuşuyor yapay zeka insanı geçmiş bile!
                      +1
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...