İlişki Sırasında Acı Cekme Efsanesi

2.026 izlenme - 27 Ekim 2019
mtakcd mtakcd diyor ki;
Op. Dr. Nejla Gültekin hocamız eğlenceli yorumları ve bilgilendirici anlamatıyla bugünkü konusu İlişki Sırasında Acı Cekme Efsanesi Sizlerle iyi seyirler.
Kategori: Türk İşi
sitene ekle
Etiketler: seks soruları seks acı çeken kız seks sırasında acı çeken kız İlişki Sırasında Acı Cekme Efsanesi

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • mighty mouse
    mighty mouse 27 Ekim 2019 - 16:1838 yaşındayım. Bu karının anlattığı her şeyi biliyorum. Ben de am mutehassısıyım galiba.
    +13
  • circuscharlie
    circuscharlie 27 Ekim 2019 - 15:37Ulan gene mi bu karı?
    +3

Tüm Yorumlar

  • human33
    human33 29 Ekim 2019 - 00:42kadinda sorun yok da, ali cok yavsak!
    • cellularone
      cellularone 28 Ekim 2019 - 14:21Tartışılır derken, hocamın yaşadığı bir deneyim var sanki.
      • abbiri
        abbiri 28 Ekim 2019 - 00:46bu herif bilgilendirici video çekme ayağına bu karıyı siker
        +3
        • kalkisinsesiyim
          kalkisinsesiyim 27 Ekim 2019 - 21:10Bu karının problemi ney ki birader ? her konuşmasında kedinin kuyruğuna basılmış gibi konuşuyor amk .
          +1
          • onoka
            onoka 27 Ekim 2019 - 19:23sondaki "tartışılır" kelimesinden fesleğen- saksı gibi manalar çıkardım, çok yobazım :(
            +1
            • antonyobalderesi
              antonyobalderesi 27 Ekim 2019 - 19:14hodjam beni azdırıyosun :/
              • viruslee
                viruslee 28 Ekim 2019 - 00:16aynı fikirdeyim banderas abim, beni de azdırıyor. bakımlı ve seksapelitesi yüksek bir bağyan
            • mighty mouse
              mighty mouse 27 Ekim 2019 - 16:1838 yaşındayım. Bu karının anlattığı her şeyi biliyorum. Ben de am mutehassısıyım galiba.
              +13
              • kaatill
                kaatill 28 Ekim 2019 - 00:28Kanka ben 32 yaşındayım. Seninle aynı fikirdeyim. Klinik mi açsak.
                +2
              • mighty mouse
                mighty mouse 28 Ekim 2019 - 02:03Geleni gideni sikiveririz, biraz ayıp olur.
                +3
            • circuscharlie
              circuscharlie 27 Ekim 2019 - 15:37Ulan gene mi bu karı?
              +3

              Popüler İçerikler

              © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...