Güzelliğiyle Büyüleyen Trans Youtuber

2.432 izlenme - 22 Ocak 2020
exixiz exixiz diyor ki;
Norveçli 18 yaşındaki güzel kız Emma Ellingsen'in aslında erkek olarak dünyaya geldiğine kimse inanamıyor. Aynı zamanda Youtuber olan genç kız kendinde olan değişikliği çok ufak yaşta fark etmiş.
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: Emma Ellingsen trans youtuber sosyal medya fenomenleri

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • tatar86
    tatar86 22 Ocak 2020 - 17:41İnstagramına da baktım ben sikerim beyler açık konuşuyim
    +13
  • burakreis
    burakreis 22 Ocak 2020 - 13:35Aciklamada belirtmemissin kestirmis mi kestirmemis mi bu ayrinti cok onemli
    +6

Tüm Yorumlar

  • şişmanrambo
    şişmanrambo 24 Ocak 2020 - 12:58Yalan aq sesinide mi kestirmiş,
    • TekyolPuyol
      TekyolPuyol 23 Ocak 2020 - 05:30“Adam madam, kayarım ben buna.”
      • ganrtgac
        ganrtgac 23 Ocak 2020 - 03:58Düşün, Bu durumundan hiç bahsetmese,konusup tanışsan, yakınlaşsan, manitan olsa, ortamda hazır, sevişeceksiniz,sen hazır oldasın, soyunsan, soyunsa. Göz göze birbirinizi izlerken gözlerden memelere, memelerden aşağıya; sana doğru hareketlenmiş sikiyle karşılaşsan.....
        • thedirector
          thedirector 22 Ocak 2020 - 23:52Görüyorum ve arttırıyorum, ben evlenirim.
          • popoyraz
            popoyraz 22 Ocak 2020 - 21:03Pipisi var mı acaba ?
            • deplansman
              deplansman 22 Ocak 2020 - 20:08"nasıl ibne oldum" konulu video çalışması
              • mighty mouse
                mighty mouse 22 Ocak 2020 - 17:55Bırak ameliyatı, buna Abraham Lincoln kostümü giydirsen ben yine sikerim.
                +4
                • tatar86
                  tatar86 22 Ocak 2020 - 17:41İnstagramına da baktım ben sikerim beyler açık konuşuyim
                  +13
                  • anexeiss
                    anexeiss 22 Ocak 2020 - 16:12aga bu ses işini nasıl hallediyolar ?
                    +1
                  • crazyboy89
                    crazyboy89 22 Ocak 2020 - 15:52Bornozla zıplama sahnesinde henüz kestirmemiş olduğu hatta yüzde kırka yakın sabah ereksiyonu etkisinde olduğu belli oluyor
                    +5

                    Popüler İçerikler

                    © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...