Taxi Driver Şahin K - Bağa mı Didin?

13.072 izlenme - 24 Ocak 2011
mesut bahtiyar mesut bahtiyar diyor ki;
Martic Scorsese abimizin 1976 yılında çektiği ve Robert De Niro'ya çılgın attırdığı inanılmaz filmin efsane sahnesine Şahin K. dan arşivlik bir ''are you talking to me - bana mı dedin'' yorumu.

Yiğit Özgür'ün http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/28513/ karikatürünün ete kemiğe bürünmüş hali.

orijinal sahne için:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/27359/taxi-driver---are-you-talking-to-me
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: şahin k bana mı dedin bağa mı didin robert de niro martin scorsese taksi şoförü taxi driver okan bayülgen
13

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • fıççık
    fıççık 24 Ocak 2011 - 14:03'hiç mi taxi driver izlemedin hihehaheh' okan bayülgen gene bi mallık yapmış bence. sanki herkes anasının karnından entelektüel çıkıyo, sinema tarihi klasiklerini bilmeyen ölsün di mi? ulan karşısındaki de pornocu ha! adam araba tamirciliğinden pornoculuğa geçmiş, absürd komikliği yüzünden de ünlü olmuş biri. 'hiç mi taxi driver izlemedin'miş...
    +41
  • özgürlüğümbidir
    özgürlüğümbidir 25 Ocak 2011 - 00:52sen hiç sekreter jale izledin mi okan?
    hiç mi izlemedin hihihii...
    +36

Tüm Yorumlar

  • brk1809
    brk1809 21 Aralık 2011 - 11:57Kadın konuklarda bir tedirginlik hakim
    +7
    • hey corç
      hey corç 30 Ekim 2011 - 02:29taxi driver izlememiş olabilir ama adamın seks hayatı daha hareketli..
      +6
      • usyy
        usyy 06 Şubat 2011 - 17:43gotunun kıllarını gordugum adamları TV de de ızler olduk ya gam mam bana bısey etmez artık
        +7
        • umouth
          umouth 29 Ocak 2011 - 10:11ŞAHİN KRAL YA ADAM DERBEDER ABİ :d:d
          -9
          • burkay
            burkay 26 Ocak 2011 - 00:25şuna bi araba çarpsada kurtulsak iğrenç entelliğinden
            • alocacoc
              alocacoc 25 Ocak 2011 - 12:40Aslına bakarsan şahin k nın izlemesi gerekirdi.Adam film falan yapacam diyordu bi videoda.Tabi güzide abimiz okan bu olayı düşünerek mi söyledi bilemem.Bence okanı da yanlış yorumluyorsunuz.O adam entellektüel olmaya çabalamıyor da zaten.
              -1
              • nummmy
                nummmy 25 Ocak 2011 - 11:54Adam daha dublaj yapamıycak kadar aciz, alt yazıyı görür görmez okuyor. Şahink fail!
                -11
                • mugmug
                  mugmug 25 Ocak 2011 - 10:02okan bayülgen işinin geleceğini internette görüyor ve interneti iyi kullanan bir kısım tarafından ise hiç sevilmiyor. merak ediyorum bu virajı, bu hızla nasıl aşacak? sanal alemde barınabilecek mi?

                  gerçi gökçek barınıyor.
                  • özgürlüğümbidir
                    özgürlüğümbidir 25 Ocak 2011 - 00:52sen hiç sekreter jale izledin mi okan?
                    hiç mi izlemedin hihihii...
                    +36
                    • gomez domaldagez
                      gomez domaldagez 25 Ocak 2011 - 00:43denizin soğuk sularından gelen taxi driver..
                      +8

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...