İmkansızı başarmak

var mi caycen var mi caycen diyor ki;
girilmesi imkansız olan bi yere kaç dakika boyunca park etmeyi denersiniz? gurur meselesi yapanlar da varmış demek ki. özellikle bu bayan. alkislarlayasiyorum.com cinsiyetler arası ayrım yapmamayı deneyen site
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: komik bayan kadın şoför sürücü araba park
18 21 Ağustos 2008
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • işinibilenipne
    işinibilenipne 25 Nisan 2013 - 09:37amk öyle bi başlık atmışınız ki, araba girebildi mi giremedi mi diye tam 4:20 dk hepsini izlemek zorunda kaldım
    +11
  • mastermarks
    mastermarks 21 Ağustos 2008 - 16:32kuş beyinsiz
    +7

Tüm Yorumlar

  • esesmet
    esesmet 28 Haziran 2013 - 04:31La bi bok başardıgı yok. Kaldıki o araba zaten oraya girmez amk park edememesi degil ugraşması salakça bayanın.
    +1
    • işinibilenipne
      işinibilenipne 25 Nisan 2013 - 09:37amk öyle bi başlık atmışınız ki, araba girebildi mi giremedi mi diye tam 4:20 dk hepsini izlemek zorunda kaldım
      +11
      • berkecankiraz
        berkecankiraz 24 Nisan 2013 - 11:51neyi başarmış anasını satayım. 01:57 sürttüre sürttüre ebem de park eder o arabayı.
        • mıhtarr
          mıhtarr 18 Şubat 2013 - 15:36Ben oraya parkederdim arkadas..
          • abadayı
            abadayı 23 Şubat 2012 - 01:09adam bide sinirleniyor sanki oluru varmışta becerememişcesine
            • mada faka
              mada faka 04 Ocak 2012 - 00:38gerçek kesit !
              • serdarblue
                serdarblue 29 Kasım 2011 - 15:35Yandan araba geldikçe de daha fazla panik oluyor.. Bilirsiniz o psikolojiyi..
                • nurullah kalay
                  nurullah kalay 15 Ağustos 2010 - 14:38ben o arabayı sokarım...

                  sokarsın kültigin abi...

                  kını kasnanı...
                  -1
                  • allaturca
                    allaturca 04 Şubat 2010 - 04:43O araba oraya girmez zaten, boşa kasmış.
                    • alevlimeyve
                      alevlimeyve 27 Eylül 2009 - 23:50yazık olm lan.
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...