Ergen Bıyıklı Kız - Auqa Barbie Girl (Aym a Fankastik Barbi Görl)

39.866 izlenme - 10 Eylül 2011
i lev ye cücü i lev ye cücü diyor ki;
Bu kız meğerse youtube'da ünlü olmuş ama kariyerini ''zirvede'' bırakmış. Bu kızı daha önceki iki videosundan tanıyoruz ve ben bunu da ekleyip ve kulaklarınızın pasını atmak için yüklüyorum. Hadi hep beraber izleyelim.
Kategori: Komik
sitene ekle
Etiketler: ergen bıyıklı kız auqa barbie girl
22
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • stihl
    stihl 11 Eylül 2011 - 03:04hep kızı olmasını isteyen annenin büyüttüğü oğlan çocuğu.
    +55
  • tenzen01
    tenzen01 10 Eylül 2011 - 17:521 eklediniz 2 eklediniz de yeter artık.çektiği her videoyu siteye mi eklicez?
    +39

Tüm Yorumlar

  • ay3278567595
    ay3278567595 05 Nisan 2014 - 17:02burnunda pirzola var amk
    +1
    • gamiseta
      gamiseta 30 Aralık 2013 - 03:39Abi beni bu siteye bi arkadaşım zorla üye yaptı bazı yorumları göstererek, ben de "oha iyiymiş lan baya zekice şakalar yapılıyor, güzel videolar var" dedim. Ama arkadaş tek gördüğüm mal mal ask.fm videoları falan, ben gelince siteyi bozdum ben gideyim diye yapıyolar diye paranoyak oldum iyice arkadaş ne değişti, nereye gitti kaliteli videolar?
      -1
      • alice in chains
        alice in chains 16 Eylül 2013 - 13:57ilerde böyle çocuğunuz olursa evde yalnız ve ilgisiz bırakmayın !
        • jackdaniels1888
          +1
          • kırmızısakal
            kırmızısakal 06 Nisan 2013 - 00:20şarkının sonlarında biri çıkıp sağlam bi tokat atacak gibi geldi. vallaha sonuna kadar bekledim.
            • I_CUT
              I_CUT 09 Şubat 2013 - 00:50Türk olupta ingilizce şarkı sallarız ya o minvalden
              • doa89
                doa89 23 Ocak 2013 - 03:29ilerdeki yaslarinda bu kizdan bi bok olmaz 15inde hamile felan kalir buyuk ihtimal gerisi malum
                • khanjar
                  khanjar 28 Aralık 2012 - 00:16burnunda et var.. pardon etinde burun var..
                  +1
                  • geliyorumbisaniye
                    geliyorumbisaniye 07 Aralık 2012 - 21:18akraba evliliği yapmamalıyızın reklamı..
                    +1
                    • ynsr
                      ynsr 25 Ekim 2012 - 15:40şimdi çekilecek dert değilde uzun vadede kazançli çıkarsiniz gençler deyim sahibi konuşıuyor.
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...