Zeki Müren - Ben Olayım Sevgilim

14.792 izlenme - 05 Ekim 2011
mesut bahtiyar mesut bahtiyar diyor ki;
Sanat Güneşimiz Zeki Müren' i unutmayan, unutturmayan site gururla sunar efenim...
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: zeki müren ben olayım nostalji sanat güneşi
63
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • msaries
    msaries 05 Ekim 2011 - 18:06@sıradanadam
    bizim eksilememize ne gerek var, zaten sen onları dinlemediğin hayatında büyük eksi(k)lerle yaşıyorsun.
    +35
  • ilginçbirtakmaad
    ilginçbirtakmaad 05 Ekim 2011 - 21:13"Kadın mı, erkek mi belli değil" ne demek? İnsanların namus bekçiliğini, cinsel tercihlerini yargılamak bize mi düşer? Hele ki söz konusu isim Sanat Güneşimiz Zeki Müren ise... İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'dan hazzetmem, haklarında yorum yapmak da istemem. Ama bu iki zatla Zeki Müren'i bir görmek mümkün değildir. Zeki Müren hiçbir zaman cinsel yönelimlerini gizlememiştir, doğru; ama bunları ağızlara sakız da etmemiş, kamuoyu nezdinde bir rant metasına çevirmemiştir. Zeki Müren denince bugün akla alaylı "Paşa"lığı, sesi, güzel İstanbul Türkçesi, "Zehretme Hayatı Bana Cananım"dan başlayarak yaptığı yüzlerce güzide beste gelir, Bülent Ersoy gibi cinsel tercihini insanların gözüne gözüne sokuşu değil. Paşa Paşa'dır, geri kalan herkes "diğerleri"dir... O, kıyas kabul etmez, alkışlarla yaşatılacak bir pırlantadır; büyük bir değerdir. Bu arada, günün yorgunluğunu alan bu güzel eseri paylaştığınız için teşekkür ederiz efendim.
    +17

Tüm Yorumlar

  • back2the80s
    back2the80s 06 Ekim 2011 - 19:55Nasıl bir diksiyon,telaffuz,anlaşılırlıktır bu...kelimeler birer birer dökülüyor sanki..Hiçbir zaman da sanatının önüne geçirmedi cinsel tercihlerini..Gerçekten SANATÇI .. alkışları hak ediyor..
    +8
    • Cordiez
      Cordiez 06 Ekim 2011 - 13:21@sıradanadam
      Yaradılanı severim yaradandan ötürü. Yunus Emre
      +5
      • tr26tr
        tr26tr 05 Ekim 2011 - 22:54gözleri kapayıp dinleyince diyar diyar gezdiriyor şarkıları
        +2
        • rock_ramo
          rock_ramo 05 Ekim 2011 - 22:51yalnızca şarkıyı dinliyorum aşşağıdaki yorumları iplemiyorum.
          +2
          • stihl
            stihl 05 Ekim 2011 - 21:50Arkadaşlar sevgili paşamızınn adıyla biraz sonra yazıcak olduğum kelimeyi aynı cümlede kullandığım için öcelikle paşamızdan sonrada sizlerden özür dilerim ama bana başka seçeneğim yok. Zeki Müren'in taşşağına kurban ol sen pek sayın sıradanadam.
            +2
            • theriskoftime
              theriskoftime 05 Ekim 2011 - 21:22Nur İçinde Yatsın Zeki Müren Rahmetle Anıyorum.
              Gerçekten Türk Sanatta 1 Numara İdi ,Şimdikiler Pek Tutamıyor,Yerini.
              +2
              • ilginçbirtakmaad
                ilginçbirtakmaad 05 Ekim 2011 - 21:13"Kadın mı, erkek mi belli değil" ne demek? İnsanların namus bekçiliğini, cinsel tercihlerini yargılamak bize mi düşer? Hele ki söz konusu isim Sanat Güneşimiz Zeki Müren ise... İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy'dan hazzetmem, haklarında yorum yapmak da istemem. Ama bu iki zatla Zeki Müren'i bir görmek mümkün değildir. Zeki Müren hiçbir zaman cinsel yönelimlerini gizlememiştir, doğru; ama bunları ağızlara sakız da etmemiş, kamuoyu nezdinde bir rant metasına çevirmemiştir. Zeki Müren denince bugün akla alaylı "Paşa"lığı, sesi, güzel İstanbul Türkçesi, "Zehretme Hayatı Bana Cananım"dan başlayarak yaptığı yüzlerce güzide beste gelir, Bülent Ersoy gibi cinsel tercihini insanların gözüne gözüne sokuşu değil. Paşa Paşa'dır, geri kalan herkes "diğerleri"dir... O, kıyas kabul etmez, alkışlarla yaşatılacak bir pırlantadır; büyük bir değerdir. Bu arada, günün yorgunluğunu alan bu güzel eseri paylaştığınız için teşekkür ederiz efendim.
                +17
                • msaries
                  msaries 05 Ekim 2011 - 18:06@sıradanadam
                  bizim eksilememize ne gerek var, zaten sen onları dinlemediğin hayatında büyük eksi(k)lerle yaşıyorsun.
                  +35
                  • sıradanadam
                    sıradanadam 05 Ekim 2011 - 17:54eksileyin buyurun ama lafımı söyleyeyim yine de. zeki müren, bülent ersoy, ibrahim tatlıses vb. sevmiyorum arkadaş, 2 tanesi erkek mi kadın mı belli değil, diğeri kronun önde gideni. Sesine bakamıyorum, buyrun alayım eksileri
                    -71
                    • blackline
                      blackline 05 Ekim 2011 - 17:48Günün yorgunluğu, stresi ve gürültüsü ancak bu sesle yok olurdu.. iyiki vardın BATMAYAN TEK GÜNEŞİMİZ.
                      +2
                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...