Meryem Sahra Userli Türkçesi - Muhteşem Yüzyıl

the oz the oz diyor ki;
Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Sahra Userli'nin 2.Antalya Televizyon Ödüllerinde yaptığı ödül konuşması esnasında duyulan hafif kırık ve sempatik Türkçedir.
Kategori: Medya
sitene ekle
Etiketler: muhteşem yüzyıl hürrem sultan meryem sahra userli türkçe antalya televizyon ödülleri
18 10 Aralık 2011
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • uğur06
    uğur06 10 Aralık 2011 - 10:55kenanın aklından geçeni herkes biliyor heralde.
    +179
  • hafız messi efendi
    hafız messi efendi 10 Aralık 2011 - 06:42güzel olunca sempatik geliyor ben çıksam konuşsam yuhalarlardı
    +169

Tüm Yorumlar

  • fikoleite
    fikoleite 12 Mart 2013 - 19:24aklıma direkt usher geliyo lan...
    +3
    • kokopet
      kokopet 13 Aralık 2012 - 10:24yenir ki bu...
      +2
      • Mardinliasur
        Mardinliasur 22 Şubat 2012 - 16:44ayakta alkışlanacak kadar ne yaptı ben onu anlamadım son sahneye dikkat
        +1
        • Naruto122
          Naruto122 31 Ocak 2012 - 10:21biz de seni çokk seviyoooruz,şeker kız :D
          +6
          • skokiaan
            skokiaan 12 Aralık 2011 - 19:02sen asiri derecede sevimli birseysin yani oyle tarif edilecek gibi degil,
            +21
            • lahana çorbası
              lahana çorbası 11 Aralık 2011 - 01:55ya işte öyle. ne kadar güzel gülüyorsun sen.
              +8
              • drunky
                drunky 11 Aralık 2011 - 00:23bel çok seviyor türkiye rakı balık kebab
                +1
                • pokemon niyazi
                  pokemon niyazi 10 Aralık 2011 - 23:18kenan: ulan keske sülüman rolü bana gelseydi, ezel'de oynadik sanki bi bok yedik minakoyim.
                  +28
                  • maniyak
                    maniyak 10 Aralık 2011 - 23:13mk bi yabancıyada görmedik ki şakır şakır türkçe konuşsun iş derse gelince biz şakır şakır gramerine kadar ingilizce konuşuyoz bende istiyom kardeşim gramer kullanmadan konuşmak ben nasıl anlıyosam onlarda anlasın mk
                    -3
                    • alexius
                      alexius 10 Aralık 2011 - 23:05daha öğrenemedin mi alt yapı da var çok mu zor
                      +1
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...