David Bowie Yassassin (Turkish for Long Live )

3.131 izlenme - 05 Ocak 2012
80sforever 80sforever diyor ki;
David Bowie'nin zamanında "yaşasın" sözcüğünü Berlin'de bir duvarda gördüğünü ve kelimeyi beğenip Türk elçiliğine arayarak anlamını öğrendiği ve ardından New Yorkta yazdığı şarkı.
buyrun sözleri:

yassassin - i'm not a moody guy
yassassin - i walk without a sound
yassassin - just a working man, no judge of men
yassassin - but such a life i've never known

we came from the farmlands
to live in this city
we walked proud and lustful
in this resonant world
you want to fight
but i don't want to leave
or drift away

look at this - no second glances
look at this - no value of love
look at this - just sun and steel
look at this - then look at us

if there's someone in charge
then listen to me
don't say nothing's wrong
'cause i've got a love
and she's afeared
you want to fight
but i don't want to leave
or drift away
Kategori: Nostaljik
sitene ekle
Etiketler: david bowie yassassin yaşasın
35

Yorumlar

Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • kırpidesi
    kırpidesi 05 Ocak 2012 - 14:45iyi ki bir tuvalette ''bunu yazan tosun okuyana koysun'' yazısını görmemiş.
    +21
  • haricden
    haricden 05 Ocak 2012 - 01:13kelimenin anlamını öğrenmek için elçilik arayan david zekadan şüpheliyim
    +18

Tüm Yorumlar

  • tekem49
    tekem49 19 Haziran 2012 - 13:08Anlayamadığım şey şu: hadi kelimenin anlamını öğrendin de yazılışını ne sikime değiştirdin?
    +2
    • cephiro
      cephiro 18 Mart 2012 - 23:50gırtlak yaparak söylüyor bi de, büyüksün bowie!
      • ispanak
        ispanak 08 Ocak 2012 - 17:05Yassassins Creed
        +5
        • ispanak
          ispanak 08 Ocak 2012 - 17:04güzelmis yigenim
          • omerfarukbalci88
            omerfarukbalci88 06 Ocak 2012 - 17:47çok sempatik söylüyor... eşlik etmemek elde değil...
            • agah tasci
              agah tasci 05 Ocak 2012 - 19:59Evet Erdal Kızılçay bir Röportajında parçanın hikayesini ve bu dönemde Bowie ile birlikte çalıştığını belirtti.
              +4
              • kırpidesi
                kırpidesi 05 Ocak 2012 - 14:45iyi ki bir tuvalette ''bunu yazan tosun okuyana koysun'' yazısını görmemiş.
                +21
                • xeniusian
                  xeniusian 05 Ocak 2012 - 13:15Duvarda yaşasın halkların kardeşliği yazıyodu.
                  +7
                  • nickkalmadiaq
                    nickkalmadiaq 05 Ocak 2012 - 06:17something in the air parcasida iyidir bunun
                    +1
                    • daralgeldi
                      daralgeldi 05 Ocak 2012 - 04:59Erdal Kızılçay ile birlikte çalıştıgı dönemden olabilir mi acaba? Melodi ve nağmelerde de Türk dokusu var gibi.
                      +5

                      Popüler İçerikler

                      © 2004 - 2020 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...