Kim Milyoner Olmak İster

Esansıeksik Esansıeksik diyor ki;
Oyun, gerçeği kadar olmasa da tam bir yarışma heyecanı yaşatıyor. Her soruda 30 saniyelik cevap verme süreniz ve 3 jokeriniz var. Karşınızda Kenan Işık olmasa bile çok kazık sorular var ve bu oyunda bile milyoner olmak oldukça zor.

Not: Kopya çekenin alnını karışlarım ona göre...
Kategori: Genel
Etiketler: kim milyoner olmak ister kenan ışık yarışma joker
17 09 Nisan 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • CayveSigara
    CayveSigara 05 Mayıs 2012 - 23:39 Ben ilk soruyu bildim 100 TL'lik çeki aldım.Cd-rom'dan çıktı. bana o kadarı yetiyodu zaten. Sağolsun oyun yapımcıları. [ispiyonla]
    +22
  • hydrksn
    hydrksn 11 Nisan 2012 - 04:30 10. sorudan sonraki sorular dini bütün arkadaşlarımız için hazırlanmış sadece kuran-ı kerimi hatım etmiş insanlarımızın bileceği sorulardır [ispiyonla]
    +19

Tüm Yorumlar

  • tassakiye
    tassakiye 14 Nisan 2015 - 16:17Bütün cevaplar D mına koyim. [ispiyonla]
  • adilen
    adilen 12 Ocak 2014 - 11:18malatyalı dini bütün bi kardeşimiz hazırlamış oyunu.kayısı çeşidi sordu ya [ispiyonla]
  • alendelon
    alendelon 19 Kasım 2013 - 01:00oyunu hazırlayan maklubeci arkadaşlar! bir de cevapları doğru koysaydınız da "hak geçmeseydi". hani ben burdan bayağı bi kallavi sövdüm de ondan diyorum. anladık; rusya ile bir tek "coğorafi" olarak ilgilisiniz de, hiç şampiyonlar ligi de mi izlemiyorsunuz amk? bi zenit, bi cska... bunların maçları niye 19:45'te başlar diye de mi hiç sormadınız kendinize? türkiye ile rusya arasında saat farkı "0" dır(yazıyla sıfır) ne demek yahu? [ispiyonla]
  • encoder
    encoder 03 Temmuz 2013 - 14:02Ne zaman paraya sıkışsam bu oyunu açıyorum. [ispiyonla]
    +3
  • limitsizvaka
    limitsizvaka 20 Mart 2013 - 23:383 defa seyirciye sordum 3ünde de yanılttı beni seyirciye boşuna sormayın sorsanız bile verdiği cevap kesin yanlış anasını satayım. [ispiyonla]
  • hysteria
    hysteria 20 Mart 2013 - 04:34oyun cortlamış beyler [ispiyonla]
  • delicesine58
    delicesine58 02 Şubat 2013 - 18:278.soruda malatya'nın plakasını sormak... [ispiyonla]
    +3
  • m1990
    m1990 14 Ocak 2013 - 12:02atif hoca kim:D [ispiyonla]
  • flipp
    flipp 31 Aralık 2012 - 22:44kim milyoner olmak ister tam namaz ilmihali. [ispiyonla]
    +3
  • fsdafds
    fsdafds 26 Eylül 2012 - 16:30ilk denemede 32bin iyi:) [ispiyonla]
    -9
© 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...