Ben Karımı Her Türlü Hoplatırım - Ben Bilmem Eşim Bilir

waka waka diyor ki;
-ama platform farklı diye devam eden, ben bilmem eşim bilir yarışmasından esra güven çiftinden güvenin sözü...
Bu programla ilgini söylemek istediğim bir kaç şey var; bu program benim sevmediğim hatta tiksindiğim ve o kadar da antipatik bulduğum bir program. Programın içerisinde o kadar rezillik var ki say say bitmez.
Buradan bu programı izleyip eğlenen kitleler var onlara şunları söylemek isterim; yapmayın etmeyin, siz eğleneceksiniz diye oraya çıkıp bir araba için maymunluk eden insanlara acıyın, izlemeyin, beni dinleyin, kapansın bu program lütfen..
Kategori: Çüşşşş
sitene ekle
Etiketler: ben bilmem eşim bilir hoplatmak zıplatmak platform pozisyon
8 27 Ekim 2012
Yorumlar
Yorum Yaz

En Popüler Yorumlar

  • hattızatımuhterem
    hattızatımuhterem 27 Ekim 2012 - 15:19@ atol hayır birader yanlış düşünüyosun. utanarak söylüyorum ama burdaki yanlışı düzeltmek zorundayım.. eski sevgilim yeni sevgilisiyle bu programa katıldı ve ben izledim. bu itirafa mecur bıraktın beni. şimdi kafamakürekle vurcak birini aramaya gidiyorum
    +34
  • ataol
    ataol 27 Ekim 2012 - 14:03Yarışmacılar cast ajanından çağrılıyor. Bunu bile bile hala izliyorsan sen de bir sıkıntı var demektir. Herşey kurmaca, oyun. Maymun ettiler bizi amına koyayım.

    spoiler

    "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasındaki çift "1 yıl önce tanıştık" diyerek romantik bir tanışma öyküsü anlattı. Ancak çiftin 2.5 yıl önceden tanıştıkları ve Fear Factor'da birlikte yarıştıkları ortaya çıktı! ''

    spoiler

    http://e1210.hizliresim.com/12/v/fbhxr.jpg
    +29

Tüm Yorumlar

  • alperdem
    alperdem 26 Temmuz 2014 - 13:22açıklama çok saçma. bizim çiftlerimiz böyle mk. ben buradaki kadınları gördükçe evlilik için daha seçici olmam gerektiğini farkediyorum.
    • ayarmania
      ayarmania 15 Eylül 2013 - 19:28lisedeki ergen halimle söyleyince sapık damgası yiyodum adam milyonların önünde karısına söylüyo alkış alıyo
      +4
      • crossfox
        crossfox 21 Mayıs 2013 - 19:22@ataol, eski kız arkadaşım nişanlısıyla katıldı hatta kazandı arabayı, bir iki ay sonra aldılar da. kız komşumuz da zaten tanıyorum, ajansla şunla bunla işi yok. nişanlısını bilemem ama. ssanmıyorum ki bu program "su gibi" kıvamına gelmiş olsun şimdiden.
        +1
        • yzberdem
          yzberdem 20 Mayıs 2013 - 18:02birader 40 yaşındaki başı kapalı teyzelerdemi casttan?
          • Kertenkele Kral
            Kertenkele Kral 26 Kasım 2012 - 02:09Platformu değiştirip keşke yerine otopedik yatak getirselermiş!
            +10
            • şişmanrambo
              şişmanrambo 25 Kasım 2012 - 17:58Hoplat ta görek, seviyesizler,
              +7
              • Stuttgartlı
                Stuttgartlı 25 Kasım 2012 - 14:31ataol kardesime hak veriyorum. programa iki üc defa denk geldim ve cok yapmacik bir tavirlari oldugunu gördüm. zaten kanal d kadar kimse sikmedi tür aile hayatini.
                • wrongcorrector
                  wrongcorrector 25 Kasım 2012 - 13:29saygı duydum abi
                  +1
                  • marjinal kereste
                    marjinal kereste 30 Ekim 2012 - 14:05Ben bu maymunluklara giydirmekten bıktım ama bu maymunlar bir bıkmadılar. İşin kötü yanı programa katılanların çoğu cast oyuncusu değilmiş. Aman neyse ben gideyim de bir çay koyayım...

                    Abi yenge de erik gibiymiş kütür kütür bir tur versen de ben hoplatsam.
                    +4
                    • maymunabi
                      maymunabi 30 Ekim 2012 - 09:16programın sex düzeyi reality kings i geçti mınako
                      +8
                      © 2004 - 2019 Alkislarlayasiyorum.com Tüm Hakları Coca - Cola'nın formülü ile aynı yerde saklıdır...